1/4/08

Un cap de setmana complet, complet!

Hi ha una expressió catalana que expressa molt bé l'activitat que vaig tenir (sóc el Joan) aquest cap de setmana passat: anar a preu fet. S'acabava el mes de març i de tanta activitat que vaig tenir semblava també que s'acabava el món. Però tot va bé si acaba bé i de fet va acabar prou bé.

Dissabte al matí, ben d'horeta, vaig dirigir-me a Barcelona per tal de presentar-me a unes oposicions que convocava la nostra caixa. El temari de què constava les oposicions era prou avorrit com per no presentar-s'hi però calia fer un esforç. Econòmicament -guanyar-les- no suposen una millora significativa. Un dels factors que influïen en la baixa motivació per a presentar-s'hi era el número de places convocades -24, vint-i-quatre- i el número de candidats opositors -oficialment 409, quatre-cents nou-. Les possibilitats són més aviat reduïdes (24/409= 7.76%) però si a sobre la motivació no t'acompanya suposo que el resultat no podrà ser massa bo. No obstant això, no puc dir que el test -de 130 preguntes/afirmacions i quatre possibles respostes- m'anés tan malament com hagués pogut pensar incialment. Vaig deixar poques qüestions sense respondre, les de càlcul em van anar prou bé -tot i que les temia-, i crec que en general vaig respondre amb bastanta lògica. Com diuen en castellà: "la suerte está echada".

La tarda de dissabte va ser mogudeta: assaig amb la coral i Reunió anual de socis. El més important és que es va mantenir el President, que les propostes van engrescar força als cantaires i que a nivell social -repeteixo "social"- l'Entitat està ben orientada cap a nous públics. També vam agrair amb una placa la col·laboració de la cantaire Fina Borràs per la seva aportació positiva a la coral aquests darrers anys.

Diumenge va ser un dia complet: el matí esmorzar i passejadeta relaxada amb uns amics de Manresa. Però el plat fort del cap de setmana va venir després, a la tarda.

L'enregistrament de l'esperat CD de la Coral La Nova Harmonia em feia especial il·lusió però avui, dos dies després de la primera sessió, me'n fa el doble. Per què? Perquè la gent, els cantaires de La Nova Harmonia, van demostrar que estaven per la feina i al servei de la coral en aquest moment tan crucial de la història de l'Entitat. Però també perquè molts cantaires han respost a la iniciativa de disseny de la portada del disc. Les propostes han estat nombroses i a més de molta qualitat. Totes podrien ser perfectament portada del disc de la nostra coral i per això els vull felicitar.

Les gairebé 6 hores que va durar la sessió van ser molt profitoses i una experiència que ens va enriquir a tots i penso que la vam gaudir de valent. Ara bé, un cap de setmana dur com aquest deixa seqüeles i si no pregunteu-ho als meus braços i espatlles!

1 comentari:

Miquel À. Gili ha dit...

Renoi deu ni doret he senyor, fins i tot et puc dir que em tema de feina gairebé m'has superat. jajjaja
UJa t'ho he dit aquests dos dies que he passat per la caixa, l'enregistrament no pot anar més bé, s'ha pogut fer palès q la majoria de cantants estem força motivats per aquest nou repte per la coral. I el resultat finals serà genial, quedarà una bona empremta històrica de la Nova Harmonia.
I tot gràcies a tu, que amb el teu bon rotllu i harmonia ens transmets molta energia i ganes de fer coses. Ens motives un munt, si més no a mi. Fas que les coses dificils ens siguin façils i això té molt mèrit.


x cert, avui abans de venir a assejar fes una mica d'estiraments de barços eh, no fos cas que despres te'ls haguessim de recollir de terra.
jjajjajja



fins despres sr-director!






molta llum*