10/4/08

Les rebaixes han arribat al teatre: "Cabaret" a mig gas

La setmana passada vam anar a BCN a teatre a veure una de les obres "estrella" de la temporada, l' àmpliament publicitada "Cabaret". L'obra està considerada com un musical dels clàssics que fins i tot va arribar a la gran pantalla de mà de la Liza Minnelli. Aquest últim mes ha estat de promoció a televisió en hores punta per a acabar d'esprémer la temporada, fent rebaixes i promocions de preu per a omplir la sala però... entre poc i massa tantes rebaixes!

La qüestió és que vam agafar la sessió de tarda en què la majoria d'assistents eren de la tercera edat i vulgues o no l'ambient era una mica "carrincló", amb la qual cosa no estàvem en la millor salsa. Després, a l'entrar al teatre Apolo, ens vam adonar que no era el millor teatre de BCN (mala visió des de la grada, eco de la gent que parlava a les butaques davant nostre...). I finalment l'espectacle, en el que ja no actuava l'estrella principal (la catalana de Girona) i els actors no se'ls sentia prou bé (mala sonorització).

En definitiva, fer "Cabaret" en aquestes condicions de rebaixes tan importants, gairebé seria millor que no la prorroguéssin i la treguin -sense contemplacions- de la cartellera de Barcelona.

Nota: és possible que la baixa valoració de l'espectacle que denota aquest article estigui influïda per l'assistència el mes d'octubre passat a l'obra "Els Miserables" al Queen's Theatre de Londres (d'alt nivell interpretatiu i argumental).

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.