16/8/07

No s'aprecia (Vacances 1)

Ja hem fet vacances, unes miques de vacances. Però Déu n''hi dó les vacances que hem fet! No és per infravalorar altres vacances que hem fet però les d'enguany han anat sobre rodes i a més en un país espectacular: Noruega!
Molta gent ens havia parlat de Noruega i de la immensitat dels seus paratges, l'espectacularitat de la seva Natura...però malgrat els elogis que rebia aquesta terra per part d'aquesta gent, es quedaven curts davant del que hem pogut veure i viure aquesta passada setmana d'agost.
Tot això que ens havien dit no s'aprecia en aquestes imatges per molt èmfasi que hi posem a l'hora d'explicar les nostres vivències allà dalt, a Noruega. Igualment no podreu apreciar una de les coses que nosaltres sí vam poder apreciar allí i és la seva gent. En poques paraules la podríem definir d'insípida, breu, tancada i mil adjectius més de caràcter neutre, no pas desagradable, però sí indefinible. En definitiva, el caràcter dels noruecs tampoc sereu capaços d'apreciar-lo en aquestes imatges.

1 comentari:

Anònim ha dit...

NORUEGA!!!
Quin País!
Però alguna cosa n'eureu tret de com hos ho explicava la gent ....
Ara sabreu com explicaro i ho podreu fer amb més emoció!!!

Eva