25/8/07

Dia 1: arribem a Noruega! (Vacances 3)

Les nostres primeres vacances van començar un divendres assolellat i calurós aquí, i fresc però clar a Noruega. L'avió sortia de Girona puntual i arribava a Noruega seguint l'horari previst. L'aeroport d'Oslo/Torp està situat al sud de la capital, a una hora en automòbil, prop d'una població marítima anomenada Sandefjord.
La primera sorpresa va ser al recollir l'automòbil: per Internet vam contractar un "Volkswagen Polo" o similar i oh, sorpresa! ens fan lliurament d'unes claus on hi posa "Volvo XC70", per nosaltres totalment desconegut. Agafades les claus i dirigint-nos cap al pàrquing de la companyia de lloguer, sabent que el cotxe era de color "grana", identifiquem un Volvo familiar, amb matrícula sueca i rodes de tot terreny. Un cotxàs! Riem i riem i disfrutem del moment sabent que ens acabava de tocar la loteria tan sols arribar (més endavant ens tornaria a tocar desgraciadament, malgrat que finalment tot acabaria bé). Un cop carregades les maletes i engegat el motor ens adonem que tenim un cotxe amb canvi automàtic!¡ I després de moltes proves la Irene, que tenia certa experiència en això dels comandaments automàtics (gràcies a una companya de feina que en conduïa un d'aquests) el cotxe es posa en marxa i sortim de l'aeroport cap a l'hotel que teníem contractat.
Sopem a l'aire lliure i visitem la ciutat de Sandefjord, coneguda per ser un dels ports baleners històrics de Noruega i ens fem unes fotos a una "font màgica" al·legòrica dels pescadors de balenes.La nit noruega es mostrava estrellada, amb una lluna immensa sobre el port de la ciutat, fent-se de nit més enllà de les 11h.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si,si! Un cotxàs!
Però què era millor el cotxe o l'avió?
I s'hi no s'hos hagués engegat què haurieu fet'...
I... per cert ... amb el sopar a l'aire lliure no vau tenir fred??

Eva