9/5/07

La Tesi, finalment!

Després de 5 anys d'anar al darrere de la tesi doctoral en medi ambient, la Irene ja pot dir que és doctora. Per això ho fem saber a tots aquells que consulteu el nostre bloc i a tots aquells desconeguts que de manera "miraculosa" heu arribat a aquesta llar virtual. La Irene mateixa s'encarregarà ben aviat de fer-nos cinc cèntims del què tracta la seva tesi, tot i que us avancem que va de la modelització i control d'un sistema per a recuperar aigües residuals industrials.
El tribunal estava format per 5 doctors en diferents àmbits del coneixement, dos dels quals la Irene els va conèixer a Dinamarca durant la seva estada de quatre mesos l'estiu de 2005 (en Barth Smets -flamenc- i en Jean-Phillippe Steyer -francès de Narbonne-). Una, l'Anuska, la única dona del tribunal, és doctora de la Universitat de Santiago de Compostel·la. L'acompanyaven també un representant de la UAB, en Julio Pérez i finalment l'Ignasi de la Universitat de Girona. Tots ells van destacar la profunditat del treball realitzat per la Irene a més de realitzar-li moltes preguntes sobre el tema, per la qual cosa la durada de la tesi es va prolongar molt més del què és habitual.
Malgrat tot, el tribunal va demostrar tenir una bona dosi de complicitat amb la doctorant i al final la van puntuar de la manera més alta possible:
"Excellent Cum Laude".
En altres paraules...
Matrícula d'Honor

1 comentari:

Anònim ha dit...

Marededeu
això si que és.... no sé com dir'ho.
Realment només sabent el titol de la tesi, jo també li donaria la nota més alta.
Felicitats Dra.Irene, per tot el teu esforç, que s'ha vist del tot recompensat.
Ens veiem