9/6/08

Val la pena fer objectius...

Ja som aquí! Hem tornat cansats com és habitual en aquests viatges Convenció però tot, sí sí tot, ha valgut la pena veure-ho.

A diferència del que us vaig explicar divendres passat en l'anterior missatge, en què el protagonisme se l'emportava bàsicament l'hotel Ritz, puc assegurar-vos que els tòpics preconcebuts que us recitava i que es basaven en la "falera" comunista, les armes, etc s'han desmontat completament al visitar la magnífica ciutat de Moscou. Moscou és per al turista bàsicament una ciutat Imperial que gira entorn de la figura dels tsars en lloc de girar entorn de la figura dels Comunistes, i també una ciutat Religiosa fruit de les seves nombrosíssimes esglésies cristiano ortodoxes amb cúpules en forma de bulbs de tots els colors imaginables.

També és una ciutat que es Capitalitza a marxes forcades i on les grans marques d'automòbils, sobretot alemanyes, es publiciten de mil maneres a través de plafons i rètols que pengen per tot arreu (façanes, baranes, faroles, etc). Moscou era abans la Capital Socialista però ara és la més Capitalista del món, on es poden veure tantes limusines i botigues de luxe com a la Cinquena Avinguda de Nova York. Però també s'hi poden veure molts indigents demanat caritat i també "borratxos" que no s'aguantes ni drets. Però malgrat això la ciutat no dóna sensació d'inseguretat i ens vam passejar a totes hores amb plena llibertat.

Aviat us farem cinc cèntims amb més detall del periple per la capital russa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

maco maco...Molt bonic!

Que en va de bé assolir els objectius!

Eva i Montse