22/1/07

Benvinguts a casa!

Hola a tots els visitants del nostre Bloc Personal i Familiar.

Per a nosaltres, la Irene i el Joan, aquest serà, com molts d'altres arreu de la xarxa, una finestra oberta al món des de la perspectiva d'una família catalana, catalanoparlant i amb moltes ganes de conèixer les possibilitats d'aquestes noves armes tecnològiques.

L'accés a Internet, l'ús dels respectius correus electrònics, els messengers i els càmpus virtuals són fets que comencen a ser habituals entre les noves generacions els quals es barrejaran amb coses més tradicionals i reals com el compartir les nostres vivències amb els nostres familiars i amics a través del nostre bloc. En ell voldrem mostrar la nostra manera de viure, de pensar i de compartir amb tot el món.

No voldríem que tinguéssiu vergonya al visitar-lo i us demanem que ens deixeu els vostres comentaris, que ens inviteu a visitar els vostres blocs, que us decidiu per crear-ne de propis perquè...tots tenim alguna cosa a explicar i a nosaltres ens agrada precisament compartir, explicar. Algú deia que els nostres avis, a diferència de nosaltres i de la nostra generació, escolta més que no parla. El nostre bloc vol explicar i escoltar alhora, com ho han fet els nostres avis.


Aquest bloc serà la finestra de la nostra llar virtual. I a tots els que ens visiteu -i esperem que sigueu molts- us donem la benvinguda!