16/12/08

Nadal a Munich...el somni fet realitat

Només us vull dir que Munich és molt bonic i que el seu mercat de Nadal, al centre històric , és molt bonic i concorregut, i que s'hi poden trobar pessebres i mil i una coses per a engalanar els arbres de Nadal.
El mercat es concentra als voltants de la Marienplatz, on hi ha l'ajuntament, prop de la catedral i al Rindermarkt, o passeig de les estrelles on es poden trobar els millors pessebres.
En breu us passaré un link perquè pugueu veure totes les millors fotos que hem pogut tirar aquest cap de setmana. Ciao. ;-)

2/12/08

Mai tornaràs...a la Vall d'en Bas

Volia encetar aquest escrit amb una frase procedent d'una cançó -per tant l'he manllevada-del grup gironí "Sopa de Cabra": "Mai trobaràs el teu príncep blau". Però al tatarejar la melodia se m'ha acudit que podia canviar-la per la que he posat a l'encapçalament: "Mai tornaràs a la Vall d'en Bas". En efecte, si hagués de convidar algú a passar un cap de setmana junts, després de l'experiència viscuda el cap de setmana passat a la Vall d'en Bas, li diria que millor que no hi anés. La veritat és que el vent, el fred, la glaçada, la gebrada, la boira, la pluja, la neu i altres fenòmens meteorològics que no sé definir van fer-nos la murga tot el cap de setmana. Però n'ha quedat alguna cosa bona de l'experiència? Doncs efectivament sí. A més de la convivència amb les cosines i cosins i cosinetes d'Esplugues, fer-la petar al voltant de la llar de foc, visitar Olot, Rupit i Santa Pau, ens han quedat algunes fotos que bé podrien posar-se a un calendari. No estic donant idees però alguna o altra podria caure perquè estan prou bé. Us en poso una per anar fent boca informant-vos -sobretot als que no vau estar amb nosaltres el cap de setmana- que es tracta del cim del Canigó, un dels cims catalans -sí, catalans- més emblemàtics.