19/3/08

Gràcies, mil gràcies!

Uns dies després de la xerrada àudiovisual sobre Islàndia a Oló, organitzada pel Centre Excursionista, voldríem donar-vos gràcies a tots els que vàreu venir dissabte i vau "aguantar" les nostres explicacions i vivències viscudes a Islàndia. Diem "aguantar" perquè, malgrat que havíem previst dedicar només una hora a l'àudiovisual, es va allargar més del que potser era convenient -fins a una hora i tres quarts- i segurament a més d'un se li va fer llarg. El problema és que hi havia prop de 150 diapositives, totes elles amb alguna cosa interessant, i l'altra que Islàndia dóna per molt, i per això és considerada una de les últimes fronteres d'Europa a nivell natural.
A nosaltres particularment ens va agradar molt poder-ho fer i també veure que tanta gent els interessava el tema. Esperem poder repetir l'experiència amb algun altre viatge inoblidable per la nostra estimada terra.

12/3/08

No us ho podeu perdre! Islàndia al descobert!

Hola a tots! Després d'un parèntesi o aturada blocaire ens reincorporem en una setmana postelectoral molt agitada: els socialistes arrasen a Catalunya i guanyen les generals; els d'Esquerra pateixen una davallada històrica fruit, crec jo, de la seva dificultat per a conjugar la seva pertanyença al Govern de la Generalitat i el seu Esperit de Revolució Independentista; els d'Iniciativa queden com uns "pardillos" i més sols que la una al Congrés malgrat la bona fe del seu candidat; el Chikilicuatre es va presentar al concurs d'Eurovisió a RTVE i el va guanyar amb el consequent "pam de nas" dels organitzadors...però el millor de la setmana que hem engegat és el que passarà dissabte al vespre!
Us convidem oficialment a tots a fer un volt per Islàndia de la nostra mà i de les nostres vacances del 2004. Si voleu saber-ne més podeu visitar el bloc del Centre Excursionista d'Oló (http://centreexcursionistaolo.blogspot.com) que són els que ens van convidar a passar l'audiovisual. L'acte serà a les vuit del vespre del dia 15 de març al local del Centre Recreatiu d'Oló, al costat de la plaça Claret i de l'Hostal Santa Maria, i de ben segur que no us decebrà ja que el país, Islàndia, no desmereix cap elogi: és la darrera frontera d'Europa malgrat el progressiu retrocés de les seves glaceres, les progressives agressions de la indústria de l'alumini i l'aprofitament del recurs natural bàsic i sobrant del país, l'aigua.
Us hi esperem!