26/1/07

La família és la família però...les nenes són les nenes!

Ja ho veieu, els blocs són una eina molt bona per a donar-se a conèixer, presentar-se al món d'una manera propera, però més que cap altra cosa són una eina de comunicació entre grups d'amics, grups professionals, "frikis" d'alguna temàtica actual o història, etc. Per a nosaltres els amics són importants però la família és "lo primer" i dins de la família hi ha algú que potser per proximitat generacional ens roba el cor: els joves i els infants.
A casa nostra aquest segment està molt ben representat per dues noies molt maques, "trempades" com n'hi ha poques. Si, qui les conegui ja sabrà com són i qui no les conegui podrà comprendre que "les nenes són les nenes!" a través d'aquest enllaç que us adjuntem. (http://picasaweb.google.es/Jcamprup/EspecialPerALEvaILaNRia).
Amb nenes com aquestes vosaltres també dírieu que:
"les nenes són les nenes"

23/1/07

Tercer, farem honor al poble d'on venim

Una de les coses que ens passa als habitants d'aquest món és que tenim un instint que es manté durant tota la vida del lloc on vàrem néixer. És com l'instint que tenen els animals quan acaben de néixer i reconeixen i reconeixeran sempre la seva mare encara que els separin temporalment. Això mateix ens passa als homes amb el poble on hem nascut i això mateix ens passa a nosaltres dos amb el nostre poble:
Oló, Santa Maria d'Oló.

No podíem parlar de nosaltres sense abans fer referència al lloc d'origen. I és que el poble tiba molt!

Ja que aquests dies ha canviat finalment el temps i sembla que en breu canviarà encara una mica més (potser caurà alguna volva de neu), us adjuntem una bonica foto del nostre poble. Si estem de sort -malgrat el canvi climàtic que estem vivint de debò-, potser un dia d'aquests podrem reviure una imatge com aquesta.
I és que el nostre poble és el poble més bonic del Món!

22/1/07

Segon, descobrim els avantatges de la tecnologia

Amb aquesta segona aportació volem definitivament posar en marxa l'eina més fàcil per a poder compartir ràpidament amb tots vosaltres els moments que hem passat junts. Si, han passat a la història aquells CD's que fèiem córrer d'una mà a l'altra (sense anar més lluny l'estiu passat, després de tornar del viatge a Alemanya amb la Coral) quan per a poder tenir totes les fotografies que ens havíem tirat amb les nostres càmeres digitals (darrerament ja molt nombroses) ens passàvem els CD's per a descarregar-nos-les, amb la corresponent pèrdua de temps. A partir d'ara, qui vulgui disposar a l'instant de les fotos que ens hem tirat entre nosaltres només caldrà que "cliqui" damunt d'aquest enllaç http://picasaweb.google.es/Jcamprup/CapDAny. En aquesta ocasió podrà baixar-se algunes fotos sorprenents de la nit de Cap d'Any.

Ah! No oblideu de fer les vostres aportacions. Sense elles el nostre bloc no tindrà vida. Les esperem amb "candeletes"!

Benvinguts a casa!

Hola a tots els visitants del nostre Bloc Personal i Familiar.

Per a nosaltres, la Irene i el Joan, aquest serà, com molts d'altres arreu de la xarxa, una finestra oberta al món des de la perspectiva d'una família catalana, catalanoparlant i amb moltes ganes de conèixer les possibilitats d'aquestes noves armes tecnològiques.

L'accés a Internet, l'ús dels respectius correus electrònics, els messengers i els càmpus virtuals són fets que comencen a ser habituals entre les noves generacions els quals es barrejaran amb coses més tradicionals i reals com el compartir les nostres vivències amb els nostres familiars i amics a través del nostre bloc. En ell voldrem mostrar la nostra manera de viure, de pensar i de compartir amb tot el món.

No voldríem que tinguéssiu vergonya al visitar-lo i us demanem que ens deixeu els vostres comentaris, que ens inviteu a visitar els vostres blocs, que us decidiu per crear-ne de propis perquè...tots tenim alguna cosa a explicar i a nosaltres ens agrada precisament compartir, explicar. Algú deia que els nostres avis, a diferència de nosaltres i de la nostra generació, escolta més que no parla. El nostre bloc vol explicar i escoltar alhora, com ho han fet els nostres avis.


Aquest bloc serà la finestra de la nostra llar virtual. I a tots els que ens visiteu -i esperem que sigueu molts- us donem la benvinguda!